Smarte speil til badet? Ja takk!

LINN BAD. Mari i 120 cm med Heine porselenservant med dobbel kulp. Framfjord speil med frosta lysfelt og berøringspanel med ulike funksjoner som dimmer, av/på, regulering av fargetemperatur og hukommelse. Høyskap i 40 cm bredde med hyller.

Foto: Linn Bad/Rørkjøp

Rørkjøps leverandører leverer stilige og innovative speil til badet for de som ønsker et baderom litt utenom det vanlige. Finn stilen som passer deg og ditt bad best!

Speil er viktig for badets helhet. Derfor har vi i Rørkjøp et stort utvalg av både smart-speil og vanlige speil som passer til de aller fleste baderom.

Kanskje du ønsker et speil til badet med LED-lys og berøringsskjerm? Eller kanskje du ønsker et speil som får baderommet til å virke større? Uansett hva du er på jakt etter, så har Rørkjøp utvalget for deg.

Speil til badet med LED og berøringsskjerm

– Kundane våre er veldig opptekne av design og funksjonalitet, sier Linn Grønningen, som er markedsdirektør hos Rørkjøps leverandør Linn Bad.

Bedriften, som ble startet i Vik i Sogn for mer enn 45 år siden, er nå den største produsenten av baderomsmøbler i Norge.

– I det siste har vi hatt stor suksess med smart-speilet vårt FINDEN, forklarer Grønningen.

– Dette er eit rundt speil som vi har utvikla her i Vik. Det har LED-lys og berøringsskjerm, samt ulike funksjonar som dimming og regulering av fargetemperatur. Det er eit produkt som du kan leike deg med!

Vågale speil til badet

Linn Bad henter mye inspirasjon fra interiørmesser i Europa, men den viktigste produktutvikleren er kundene selv. Grønningen synes derfor det er spennende at norske kunder nå tør å være litt mer vågale på baderommet.

– Vi har utvikla HOPRA, som har svart, matt ramme i både rektangulær og rund form. Det er ein stor suksess for oss, men vi fortsetter å utvikle, forklarer Grønningen.

– Vi jobbar aktivt med innovasjon her i Vik, forsikrer Grønningen.

Speilskap er ut, nette speil er in

Tor Strand Jacobsen, markedssjef i Villeroy & Boch, kan fortelle at trendene innen speil har endret seg i løpet av de siste årene:

– Kundene er veldig bevisste nå. De vil ikke lenger ha store og klumpete speilskap, det er definitivt «ut», forklarer Jacobsen.

– Speilene som er spesielt trendy akkurat nå kommer med alternativ belysning, samtidig som de beholder et nett og diskret utseende, påpeker Jacobsen.

– For å møte dette behovet, tilbyr vi nå justerbar Emotion-belysning. Dette er lysrammer på siden av og bak speilet som kan reguleres både i styrke og i fargetone, fra lyst hvitt ned mot en mer dus tone. Dette gjør at kunden selv bestemmer hvordan atmosfæren på baderommet skal være, forklarer han.

Et nytt speilskap for små bad

Villeroy & Boch har nå også lansert My View In, som har blitt en veldig populær løsning for de som pusser opp bad. Her ser det ut som om det kun er et speil som henger på veggen.

Bak speilet har baderomsskapet blitt bygd inn i selve veggen. Dette er en elegant løsning som gir godt med rom – spesielt for de som har små bad.

– Dette er vårt svar på dagens trend om at man ikke skal ha massive skap hengende på veggen, forklarer Strand Jacobsen.

– Resultatet er stilrent og enkelt, men du har tilnærmet samme plass som det de tradisjonelle skapene tilbyr. Dette er en kombinasjon som tilfredsstiller både god design og praktisk bruk.