OSO Charge gjør varmtvannsberederen din smart

Styringsenheten OSO Charge er den lille boksen på veggen og gjør berederen din smart.

Foto: Rørkjøp/OSO Hotwater

Savner du mer kontroll over oppvarmingen hjemme? Med den kraftige økningen i strømpriser er det mange som er på utkikk etter gode tiltak for å få kontroll over utgiftene i egen bolig. Nå har smarte varmtvannsberedere inntatt markedet, og det er absolutt mye å spare på å oppgradere berederen hjemme.

Det er ingen hemmelighet at oppvarming av vann koster, og at det er en av de tingene i hjemmet som drar mye strøm.

Med en smart bereder er du alltid sikret varmt vann i dusjen uten at du trenger å ha dårlig samvittighet for strømregningen.

I motsetning til tradisjonelle varmtvannsberedere som bruker energi til oppvarming når temperaturen synker under en viss grad, vil en smart bereder redusere oppvarmingen til de tidene på døgnet hvor strømmen er billigst.

Det vil si at du sparer penger uten at det går utover komfort.

OSO Charge gir full kontroll

Nyheten OSO Charge er en smart styringsenhet som kobles til varmtvannsberederen. Med en kombinasjon av forbruksmønster og spotpriser reguleres smart enheten automatisk etter strømprisene.

Her får du altså full oversikt og innsikt i både strøm- og varmtvannsforbruket ditt. Den tilhørende appen OSO inCharge har flere smarte funksjoner som gir enkel styring via mobilen, som å daglig innhente spotpris fra Nord Pool, vise hvor mye varmtvann du har igjen og “dvalemodus” dersom du for eksempel skal på ferie.

Styringsenheten OSO Charge.

Foto: Rørkjøp/OSO HOTWATER

Du velger selv om du lar smart enheten ta styringen, eller om du ønsker å sette opp egne rutiner.

- En annen ting som er veldig unikt med OSO Charge er at den også kan etterinstalleres på OSO-produkter helt tilbake til 2017, forteller daglig leder i OSO Hotwater Sigurd Braathen.

– Det gjør at mange flere kan få nytte av produktet, uten å kjøpe en helt ny bereder, og således også spare masse ressurser i praksis.

Beredere som støttes:

8000554 SAGA S 200 (2kW)
8000556 SAGA S 300 (3kW)
8000654 SAGA XPRESS – SX 200 (3+3kW)
8000656 SAGA XPRESS – SX 300 (3+3kW)

Ettermontering er støttet på beredere produsert etter 26.09.2017.

Kjøp OSO Charge og Saga boligbereder her:

Oso Charge app
OSO inCharge appen får du full kontroll over varmtvannstanken.

Foto: Rørkjøp/OSO

Kvalitet som gir trygghet

OSO Hotwater er Norges eldste berederfabrikant med produksjonslokaler på Hokksund. Historien går gjennom tre generasjoner, fra 1932 til i dag.

Mange års erfaring innen produktutvikling og et stort fokus på kvalitet og bærekraft har resultert i en rekke miljøpriser og anerkjennelser for den norskeide familiebedriften.

Gode klimavalg gir økonomisk støtte Den nye teknologien er ikke bare bra for miljøet, den gjør også en forskjell for lommeboka.

Samtidig som du kan redusere strømregningene, kan du søke støtte fra Enova på inntil 5.000 kroner for oppgradering til en smart bereder. Enova anbefaler deg å kjøpe en smart bereder dersom du skal bytte den ut.

En smart varmtvannstank reduserer ikke energibruken, men passer på at oppvarmingen skjer i perioder på døgnet med lavest mulig strømpris.