Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Match varmepumpen med resten av interiøret!

Skap kontraster eller velg å matche resten av interiøret med Toshiba sin spennende varmepumpe.

Foto: Toshiba/Rørkjøp

Endelig er stua slik du ville ha den, møbler, farger og det hele er i harmoni - bortsett fra den klompete, kjedelige varmepumpa som du så gjerne skulle dekket til. Med Toshiba sin nyeste modell Signatur 25 er ikke dette lenger et problem.

«Signatur er en helt unik modell der fokuset har vært å tilpasse eksteriøret til den enkeltes personlige stil og smak. Vi håper du lar deg inspirere!»

Joachim Kobbeltvedt, Produktsjef Toshiba Norge

Velg mellom flere farger

Signatur er unik i sitt slag, fokuset ligger på eksteriøret som enkelt kan tilpasses etter smak og behag. Her kan man velge og vrake mellom en hel palett av farger, uttrykk og strukturer, med sitt slanke vesen, rene linjer og nyttige funksjoner er dette et særdeles flott tilskudd i hjemmet. 

Skulle du gå lei fargen på veggen og ønske en forandring er det heller ikke noe problem å gi varmepumpen en liten oppfriskning, da du enkelt skifter tekstiltrekket til ønsket farge. Når man bestiller varmepumpen er to tekstiltrekk i standardfargene  “Granitt” og “Skifer” inkludert i pakken, dette er tidløse basisfarger som sømløst passer inn i de fleste hjem. Uansett om du foretrekker kontraster eller farger som harmonerer har Toshiba sørget for at det finnes nok av valgmuligheter for enhver smak.

Prisbelønt design og effektive funksjoner 

I 2021 vant Toshiba den prestisjetunge iF Design Award med sin Signatur 25 modell, en gjev pris å ta med seg ettersom det viste seg å bli tidenes største iF-jurysamling med over 10 000 innsendte bilag. iF Design Award hedrer designprestasjoner i alle følgende disipliner: produkt, emballasje, kommunikasjons- og tjenestedesign, arkitektur og interiørarkitektur, samt profesjonelt konsept, brukeropplevelse og brukergrensesnitt.

Du finner selvsagt flere smarte og brukervennlige funksjoner i varmepumpen, og man kan blant annet: 

• Justere opp varmen på vei til hytta.

• Få oversikt over temperaturen med ett tastetrykk.

• Få detaljert oversikt over strømforbruket ditt.

• Opprette uketimer med 4 ulike programmer per dag.

• Gjøre justeringer fra sofaen eller når du er på farten.

• Bruke stemmestyring som støtter både Google Home Assistant og Amazon Alexa.

Skulle uhellet være ute og strømmen forsvinne starter enheten opp igjen med de samme innstillingene som før når strømmen er tilbake. Du kan også nyte stille drift da enheten er designet med lavt støynivå i tankene, selv når stillefunksjonen er av.

Teknisk er Signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant prestisjetunge «iF Design Award 2021».

Tåler et kaldt klima

Selv om Signatur har et stilrent design har ikke dette gått på bekostning av funksjonene til modellen, heller tvert imot. Varmepumpen er nøye tilpasset et røft nordisk klima, med den høyeste energimerking i kombinasjon med 4000 W avgitt effekt ved -15 grader. Dette er med andre ord en modell som holder deg god og varm gjennom vinteren. Signatur er fabrikktestet til å generere varme effektivt ned til -25 grader og holder varmen gående også ved enda lavere temperaturer. 

Har du vært bortreist og varmen har vært skrudd av, er Hi-power funksjonen kjekk å bruke da denne aktiverer maksimal varme som effektivt spres med høy viftehastighet og varmer opp boligen raskt.

 

Nyt stille drift og et vakkert design.

Foto: Toshiba/Rørkjøp

Kunne du tenkt deg en Toshiba Signatur 25 på veggen? Trykk her for å komme direkte til produktet. Våre dyktige medlemsbedrifter hjelper til med montering, varmepumpen kan også bestilles gjennom en medlemsbedrift. Trykk her for å finne en rørlegger nær deg.